Skip to content

Čaj za poboljšanje apetita (Čaj broj 44)

Ocenjeno sa 0 od 5
(budite prvi sa ocenom)

429.00 RSD (sa PDV)

Podstiče apetit, lučenje želudačnog soka i enzima za varenje hrane. Preporučuje se kod gubitka telesne težine i apetita, kao i nakon dugotrajnih iscrpljujućih bolesti.

Šifra proizvoda: 611441 Kategorije: , , , Oznake: ,

Opis

ČAJ ZA POBOLJŠANJE APETITA  –  Moć bilja

Sastav:
Koren lincure (Gentianae radix)
Seme lana (Lini semen)
Plod mirođije (Anethi fructus)
Herba trave ive (Teucrii montanae herba)
Herba hajdučke trave (Millefolii herba)
Herba pitome nane (Menthae piperitae herba)
Herba kičice (Centauri herba)
Herba pelena (Absinthii herba)
List žalfije (Salviae folium)

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ČAJA ZA POBOLJŠANJE APETITA sadrži triterpene, seskviterpenske laktone, sterole, cijanogene glikozide, sekoiridoidne glikozide, etarska ulja (koja sadrže karvon, dilapiol, proazulen, mentol, tujon, tujil-alkohol, cineol, kamfor), kumarine (umbeliferon i skopoletin), ), alkaloide, germakranolide, flavonoide, ksantone, tanine, poliacetilene, fenil-karbonske kiseline, kafenu i hlorogensku kiselinu.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine svojom gorčinom podstiču apetit, stimulišu lučenje želudačnog soka i enzima za varenje hrane.

Upotreba ČAJA ZA POBOLJŠANJE APETITA preporučuje se : kod gubitka telesne težine i gubitka apetita, kao i tokom oporavka posle dugotrajnih iscrpljujućih bolesti.

Ograničenja u upotrebi : Upotreba Čaja za poboljšanje apetita kontraindikovana je kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu. Takođe, upotreba ove čajne mešavine se ne preporučuje tokom trudnoće i dojenja, kao ni deci mlađoj od 12 godina.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čaja preliti sa 200 ml ključale vode sud poklopiti i ostaviti da stoji pola sata, procediti. Piti tri puta dnevno pre jela po 200ml nezaslađenog čaja.

Pakovanje: 100 g

Recenzije

Još nema komentara.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top