Čaj od ploda aronije
532.00 RSD (sa PDV)
Preporučuje se za jačanje organizma, za sniženje nivoa holesterola i masnoća u krvi, kao preventiva malignim i infektivnim bolestima i u prevenciji Alchajmerove bolesti.
Opis
ČAJ OD PLODA ARONIJE – Moć bilja
Sastav:
Plod aronije (Aroniae fructus)
Osobine: Plod aronije sadrži šećere, proteine, organske kiseline (jabučnu, vinsku, limunsku), ksantone, antocijanine, beta-karoten, mineralne materije (soli kalijuma, kalcijuma, magnezijuma i cinka), vitamine B1, B2, B3, B6 i C.
Aktivni sastojci PLODA ARONIJE kao antioksidansi deluju osvešavajuće na čitav organizam, stimulišu odbrambene moći i pokazuju i antivirusni efekat.
Upotreba PLODA ARONIJE preporučuje se : kao tonik, za jačanje organizma, za sniženje nivoa holesterola i masnoća u krvi, kao preventiva malignim i infektivnim bolestima, a preporučuje se i u prevenciji Alchajmerove bolesti.
Način pripreme i upotrebe čaja: Jednu do dve kafene kašičice usitnjenog ploda preliti sa 250ml hladne vode i ostaviti da odstoji sat do dva (može i preko noći), zagrejati do ključanja, sud poklopiti i ostaviti da odstoji 3-5min. Procediti i piti.
Pakovanje: 100 g
Nevena I. (potvrđen vlasnik) –
Na kutiji aronije stoji drugačije uputstvo. Plod treba sami da isitnimo i satima držimo u vodi, pa tek onda dovedemo do vrenja . Koju metoda je bolja za koje svrhe?
Institut Dr Josif Pancic –
Najlepše Vam zahvaljujemo na komentaru, uputstvo na sajtu je usaglašeno sa uputstvom na ambalaži.