Čaj kod upale jetre (Čaj broj 90)
1,022.00 RSD (sa PDV)
Pokazuje antispetično i protivupalno dejstvo, povoljno deluje na lučenje žuči, olakšanje varenja, ublažavanje nadimanja, eliminisanje gasova i regulisanje stolice.
Opis
ČAJ KOD UPALE JETRE – Moć bilja
Sastav:
Herba trave ive (Teucrii montani herba)
Kora krušine (Frangulae cortex)
Herba pitome nane (Menthae piperitae herba)
Koren vodopije (Cichorii radix)
Cvet kamilice (Chamomillae flos)
Koren maslačka (Taraxaci radix)
Herba hajdučke trave (Millefolii herba)
Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži flavonoide, gorke materije, tanine, etarska ulja (bogata proazulenom i mentolom), antrahinonske glikozide (frangulin A i B i glukofrangulin A i B), triterpene, seskviterpenske laktone, inulin, pektine, fitostrole, vitamin A, karotenoide, germakranolide, poliacetilene i organske kiseline. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čaja kod upale jetre pokazuju antispetično i protivupalno dejstvo, a takođe povoljno deluju na lučenje žuči, olakšanje varenja, ublažavanje nadimanja, eliminisanje gasova i regulisanje stolice.
Upotreba ČAJA KOD UPALE JETRE preporučuje se: kod hepatitisa, za oporavak jetrinog parenhima, uz odgovarajući higijensko-dijetetski režim.
Način pripreme i upotrebe čaja: supenu kašiku čajne mešavine preliti šoljom ključale vode (250 ml). Sud poklopiti i ostaviti da stoji 1 sat. Procediti i piti 3 puta dnevno po šolju čaja, pre jela.
Pakovanje: 300 g
Aleksandra (potvrđen vlasnik) –
Postovani,
Koliko nedelja u kontinuitetu treba piti ovaj caj?
Hvala
Institut Dr Josif Pancic –
Šaj možete piti tokom tri meseca u kontinuitetu, potom se preporučuje mesec dana pauze, posle koje možete ponoviti ciklus upotrebe čaja.